Man patinka kartais pagaminti tai, ko vaikai net į burną neima. Taip užsitikrinu, kad bent jau kažko ir mums liks sočiai nuo pietų stalo. Šiandien prie upėtakio gaminau saldžias salierų salotas pagal Marytės receptą. Sąrašas produktų gali atrodyti kaip didžiausia nesąmonė, bet, patikėkit, yra kažkas stebuklingo šioje receptūroje. Neveltui anyta yra velnio pramanyta…
- 4 obuoliai;
- kuokštas salierų stiebų;
- stiklinė mirkytų razinų;
- „Helmans“ majonezas;
- graikiškas jogurtas (galima eksperimentuoti su persikų skonio jogurtu);
- grietinė.
Nuluptus obuolius, salierus supjaustyti gabalėliais. Suberti mirkytas razinas. Sumaišyti po didelį šaukštą grietinės, majonezo ir jogurto, viską užpilti ant salotų. Puikiai tinka prie žuvies.